Am 29 de ani ,sunt casatorita si am doi copii. sotul nu lucreaza iar eu sunt in concediul pentru cresterea copilului...Am luat niste bani cu imprumut de la niste banci pentru casa si nevoi personale....casa este cu credit ipotacar la care sunt la zi insa la celelalte 3 banci am intarzieri (. la una de 155 de zile....sunt data si la rau platnici....) Sotul meu a fost la banca unde avem creditul ipotecar si a intrebat daca am putea face o refinantare a creditului? D-na de acolo a zis ca am putea daca el ar avea servici si eu cu indemnizatia copil//. Noi ne-am gandit sa merg eu la servici iar el sa ia maternitatea...si sa incercam peste 3 luni ( perioada spusa de banca 3 lini lucratoare) Intrebarea mea la dvs. este : credeti ca se poate atata timp cat eu sunt in biroul de credit pt. rau platnici. ACUM 7 ani valoarea apart. era de 150 milioan. multumesc din suflet.
Daca sunteti in Biroul de credite, ramane la aprecierea bancii daca va reesaloneaza creditul sau nu.
Nu este neaparat o interdictie, daca ei vor sa renegocieze, o vor face.
Daca reprezentantii bancii si-au manifestat intelegerea fata de situatia dvs si interesul in directia reesalonarii creditului ,va revine obligatia sa desfasurati toate demersurile de achitare restante
Probleme banca
ghiorghiu
am un credit la pireus bank de nevoi personale fara garantii mi sa marit rata lunara de la 410ron la 870ron sotul nu mai are servici si am ramas in urma cu ... (vezi toată discuția)