avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... stergerea din biroul de credit!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

stergerea din biroul de credit!

Buna ziua! Am problema cu o societate financiar nebancara, care din cauza unor restante ce nu au fost facute din rea credinta, dar care pana la urma au fost achitate, inclusiv imprumutul integral, m.au introdus in biroul de credit, afland de aceasta situatia in urma aplicarii la o banca pentru un imprumut! Desi am achitat imprumutul integral la acea societatea, refuza sa ma stearga din biroul de credit, pe motiv ca inregistrarile au fost facute in mod corect.
Va rog sa imi spuneti cum pot proceda pentru a reusi stergerea din biroul de credit, in conditiile in care alte persoane, in aceeasi situatie au reusit!???
Doar dupa 4 ani se sterg din biroul de credit.
si cum va explicati ca alti clienti ai ifn-lui respectiv au putut fi stersi si in cazul meu nu se poate???si in conditiile in care contractul de imprumut a fost achitat integral si anticipat, iar cei de la banca unde am aplicat pentru credit au spus ca au mai avut situatii, iar clienti au fost stersi in cateva zile.... la banci stiu ca ete vorba de 4 ani....desi si acolo exista posibilitate insa ei pana sa te bage in biroul de credit te suna, cauta sa se faca angajamente....trimit scrisori acasa, cel putin asa cred ca fac....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Biroul de credit[cum pot fi scos din biroul de credit] jondoe1 jondoe1 Buna ziua, Am cumparat un produs si cu aceasta ocazie mi sa oferit si un card de credit pentru cumparaturi pe care l-am folosit retragand bani de pe el.Am ... (vezi toată discuția)
Plata restanta camelia2012 camelia2012 buna ziua.am achiat un credit care la avut de mult dar lam achitat prin hotararea judecatoreasca care mia venit.daca ieri am achitat eu pe cand pot sa cer ca ... (vezi toată discuția)
Istoric birou credit Dedee23 Dedee23 Buna ziua daca figurez la biroul de credit cu mai multe credite luate lunar pe 2 sau 3 ani dar toate achitate integral in cazul in care doresc sa iau un ... (vezi toată discuția)