avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plata restanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plata restanta

buna ziua.am achiat un credit care la avut de mult dar lam achitat prin hotararea judecatoreasca care mia venit.daca ieri am achitat eu pe cand pot sa cer ca nu mai am nici o datorie fata de banca?dupa cat timp pot sa cer sa ma stearga din biroul de credit?
Cel mai recent răspuns: mroby , utilizator 16:11, 12 Iulie 2018
Buna ziua,

Dupa înregistrarea plății de către bancă puteți solicita o adeverintă care să ateste faptul că valoarea împrumutului a fost achitată în integralitate. Raportările din biroul de credit se vor sterge automat după 4 ani dar până in acel moment se va vedea faptul că creditul este achitat.

Numai bine,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune interese ? ContSters140111 ContSters140111 am avut un credit la o banca , deoarece am avut o intarziere de de 49 de zile am fost inscrisa in biroul de credit la 50 de zile de la data scadenta a acelei ... (vezi toată discuția)
Stergerea din biroul de credit! onuzza2005@yahoo.com onuzza2005@yahoo.com Buna ziua! Am problema cu o societate financiar nebancara, care din cauza unor restante ce nu au fost facute din rea credinta, dar care pana la urma au fost ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati stancumihai85 stancumihai85 As dori sa va expun o problema In anul 2015 luna 01 mi sa pus poprire pe salariu pentru un credit acordat in 2010 (nu contest poprirea).In 2015 luna 08 sa ... (vezi toată discuția)