am avut un credit la o banca , deoarece am avut o intarziere de de 49 de zile am fost inscrisa in biroul de credit la 50 de zile de la data scadenta a acelei rate am platit intregul imprumut , dar banca ,,a uitat'' sa comunice acest lucru si la biroul de credit , ba mai mult eu apar la acest birou de credit cu restanta in continuare , desi eu am achitat imprumutul inca din aprile 2008
conform incadrarilor pe care le face biroul de credite eu as fii fost in categoria 1 de restantieri + 30 de zile (cu mari sanse de a putea lua un imprumut) , dar acum din cauza ca nu a fost inregistrata plata eu apar categoria 6 cont cu peste 180 de zile de intarziere si cu patalamaua pusa de ,, grad de risc curent Maxim''
va intreb si eu daca cineva s-a mai confruntat cu astfel de problema si care ar fii modul de rezolvare a problemei ?
1) eu as vrea s-a deschid o actiune in instanta cu,, obligatia de a face '' prin care sa cer instantei sa oblige banca sa ma stearga din biroul de credit
2) as vrea sa cer daune interese deoarece eu nu pot in momentul de fata sa accesez un credit din cauza acestui lucru
3)deasemenea as mai vrea sa cer si daune cominatorii
4) ce taxe as trebui sa platesc ptr a deschide o astfel de actiune ?
ce sanse de reusita credeti ca as avea , ati mai intalnit in practica astfel de spete , daca da, ma puteti indruma si pe mine
pai nu avei ce face bancile sunt asa iei un imprumut de la ei si il achiti dublu inapoi daca odata te baga la biroul de credite atunci scapati greu mai bine ar fi sa incercati sa sesizati acest lucru la banca respectia cu chitantele platite si sa cereti ca sa va stearga din acea categorie
am observat si eu destule probleme legate de banci , dar pe mine altceva ma supara de fapt : daca banca ar fii fost corecta de la ultima intarziere sau ultima modificare in mai 2008 + 4 ani eu in 2012 nu as fii mai avut nici o neplacere , asa ca daca cer de exemplu astazi acest lucru banci ar insemna ca eu sa mai apar pe acolo 2010 + 4 ani = 2014 . sau ma insel eu , din cate stiu eu biroul de credite te tine in evidenta 4 ani de la ultima modificare facuta
puteti face dovada rambursarii anticipate a intregului credit si a cererii de inchidere de cont?? depinde de la o situatie la alta si de ce acte mai aveti
da am aceste hartii
am inchis contul odata cu rambursarea integrala
imprumutului
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Biroul de credite
fandreptate
am s-a va explc in cateva randuri situatia mea , am luat un imprumut de tbi ifn , imprumut pe care din diferite motive nu am putut sa-l restitui la timp , am ... (vezi toată discuția)