avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate simonabaciu

Activitate simonabaciu

chiar daca a trebuit sa faca tot aceleasi proceduri ca o persoana care a intrat direct in pensie de limita de varsta?
Răspuns la discuția Drept de mostenire
si pana la moartea lui nu am dreptul la nimic?
dar dosarul lui s-a redeschis in 2012,in ziua cand a implinit 65 de ani.de ce nu are dreptul?
buna,daca tata nu a fost niciodata casatorit cu mama,la putin timp dupa ce m-am nascut el s-a casatorit,are un copil,eu am fost recunoscuta,am purtat numele lui,am primit pensie alimentara,acum sunt casatorita,am vreun drept la casa si terenurile lui?pot sa imi cer dreptul acum,sau doar dupa decesul lui? care sunt obligaliile lui si drepturile mele in vederea mostenirii.multumesc
buna ziua,bunicul meu a iesit la pensie de boala in august 2003 cu o vechime de 38 de ani.apoi a intrat la pensie de limita de varsta in 04 10 2012,la 65 de ani.dosarul s-a redeschis,si intrebarea mea este: s-a dat o lege de min muncii mariana c.,cum ca cei care s-au pensionatin 2010-2012 li se vor recalcula pensiile,si vor primi un anumit procent la pensie,trebuia facuta o cerere undeva,sau s-a retras legea pt ca bunicul pana acum nu a primit nimic.va rog sa ma lamuriti :).multumesc anticipat.
Răspuns la discuția despre ccc
va multumesc!
pe mine ma interesa banii de ccc nu alocatia de stat :)
si puteam sa depun actele si in ianuarie chiar daca eram in concediu postnatal,si atunci nu pierdeam luna ianuarie?
buna ziua,am o nelaurire,am nascut pe data de 26 dec.,si cele 42 de zile de concediu mi s-au incheiat pe 06 februarie 2013(de la somaj) si pe 7 feb. am intocmit actele pt ccc si alocatie! pe luna ianuarie mai primesc banii pe concediu si alocatia?
si beneficiez tot 2 ani de 600 de lei indemnizatie+200 de lei alocatie?sau s-a schimbat vreo lege?