buna,daca tata nu a fost niciodata casatorit cu mama,la putin timp dupa ce m-am nascut el s-a casatorit,are un copil,eu am fost recunoscuta,am purtat numele lui,am primit pensie alimentara,acum sunt casatorita,am vreun drept la casa si terenurile lui?pot sa imi cer dreptul acum,sau doar dupa decesul lui? care sunt obligaliile lui si drepturile mele in vederea mostenirii.multumesc
dupa si numai dupa decesul tatalui aveti drept la mostenire. Nu conteaza daca sunteti casatorita, dvs. aveti aceleasi drepturi ca celalalt copil din casatorie.
pe perioada minoritatii ati avut dreptul la pensia de intretinere, odata devenit major parintele nu mai este obligat la nimic. asadar, asa cum v-a spus rendec numai dupa decesul tatalui veti avea dreptul sa veniti la mostenire, iar asta daca la data decesului defunctul va detine ceva pe numele sau.
Lmpartirea bunurilor
sorinelo
tata regaseste fiica din prima casatorie dupa 30 ani e stabilita in germania, a fost casatorit si a divortat dupa 6 ani platitor de pensie alimentara pana la ... (vezi toată discuția)
Mostenire
Adriana01
Va salut in primul rand si va multumesc anticipat in al doilea rand. Am o intrebare legata de mostenirea unei case.Bunicul care a decedat a lasat in urma ... (vezi toată discuția)