avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1926 soluții astăzi
Forum Activitate maiso85

Activitate maiso85

I-AM trimis numeroase e-mail de contact la TG Perete până şi la Cluj. Nici un raspuns este pozitiv pentru moment. UN avocat din Cluj recomandat sa ma uit la TG Peretele.

Un avocat de la Cluj, a vrut să creeze o societate pentru câmp. I-am spus acest lucru nu mai este necesară. Ea a întrerupt comunicarea. Păcat!
Multumesc,
Dar nu am fost în stare să găsească un avocat care vorbeste franceza din Targu Mures ...De vânzare persoană devine nerabdator si nu stiu cum.
Acest lucru este cu adevărat uimitor.Cumparatorul vrea sa cumpere, vânzătorul vrea să vândă, dar nimeni nu poate sau vrea să fie intermediar pentru a finaliza tranzacţia! Voi fi într-o lună în România, probabil, prea târziu. ªi nu vor avea resursele IT disponibile pentru mine aici. nu va fi uşor, fie!

Merci,
Mais je n'ai pas pu trouver un avocat qui parle Français à Targu Mures... La personne qui vend s'impatiente et je ne sais plus comment faire.
Cette situation est vraiment incroyable. L'acheteur veut acheter, le vendeur veut vendre, mais personne ne peut ou ne veut être intermédiaire pour mener à bien la transaction ! Je serai dans un mois en Roumanie, probablement trop tard. Et je n'aurai pas les moyens informatiques dont je dispose ici. ça ne sera pas simple non plus !
Vă mulţumim pentru răspunsul dumneavoastră. Se confirmă ceea ce am crezut.
A cumpara o casa mica devine moint scump acum.
Am fost rugat de a crea de 800 € companie deţinută teren.
Pentru o cabina mica de € 13,500 a fost o mulţime de cheltuieli şi mai mult!
Buna ziua,
Vreau sa cumpar o casa mica sau cabana. De la 1 ianuarie 2012, de tranziţie de cinci ani a mers. Un individ a Comunităţii Europene pot cumpăra terenuri de construcţii din România. Acesta nu mai este necesar pentru a crea o societate la fel ca înainte.
Legea nr 312/2005 la articolul 4.
Această lege este într-adevăr aplicată acum? Unii avocaţi, unii avocaţi par să ignore.
Ce crezi?
(Scuzaţi-gunoi, este Google, care se traduce!)
Buna ziua, eu sunt franceză şi vreau să cumpăr o căsuţă mică vacanţă în România, în regiunea Mureş. Caut un avocat de limbă franceză să mă reprezinte la toate. Din Franţa, dar am multe dificultăţi. Începând cu unu ianuarie 2012 de cumpărare ca o persoană privată a devenit posibil. Eu nu pot găsi un avocat pentru a acţiona în numele meu.
:((