Telefonul era ambalat doar in cutia proprie care nu parea deteriorata . Eu cred ca cel care a vandut telefonul , mi-a trimis defapt un telefon stricat si acum nu recunoaste acest luucru iar eu nu pot sa-i fac nimic deoarece nu am cum sa dovedesc acest lucru .
Buna , in urma cu 4 zile am achizitionat un telefon in urma unui anunt postat pe internet . Telefonul urma sa-mi fie livrat prin posta de catre vanzator . Ieri am ridicat coletul dar inauntru era un telefon cu display-ul spart , desii eu platisem pentru un telefon perfect functional . Cel care mi l-a vandut sustine ca el a trimis telefonul in stare perfecta si nu vrea sa i-mi dea banii inapoi pe el . Mai exista sanse sa-mi recuperez banii ? Mentionez ca nu am nici o dovada ca el mi-a trimis telefonul stricat si daca merg la politie este cuvantul meu impotriva cuvantului lui . Astept raspuns ! Va multtumesc !
Buna , as dorii si eu sa primesc lamuriri cu privinta la functionarea conform legii , a unui bar . Mentionez ca barul respectiv nu elibereaza bonuri fiscale pe produsele vandute , nu beneficiaza de apa potabila , nu are autorizatie pentru a folosii spatiul din fata barului pe post de terasa iar autorizatia de functionare este pana la ora 23 , desi acesta este depasita aproape zilnic .
As dorii sa stiu daca cele prezentate mai sus reprezinta ilegalitati si ce masuri pot fi luate in privinta aceasta . Cui ar trebuii sa ma adresez pentru a lua masuri ???
Va multumesc anticipat !
Buna ! Am 19 ani iar prietena mea are 15 ani si 4 luni. In urma cu 2 luni am intretinut relatii sexuale cu ea , mentionez ca a fost deacord , chiar a insistat sa-si inceapa viata sexuala cu mine fara sa-i promit ca o iau de sotie . Parintii ei au aflat si vor sa depuna plangere impotriva mea . Mi se poate intampla ceva , pot fi acuzat de corupere de minori ??? Astept raspuns urgent si corect !
Multumesc anticipat !!!