avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune - telefon defect cumparat de pe internet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune - telefon defect cumparat de pe internet

Buna , in urma cu 4 zile am achizitionat un telefon in urma unui anunt postat pe internet . Telefonul urma sa-mi fie livrat prin posta de catre vanzator . Ieri am ridicat coletul dar inauntru era un telefon cu display-ul spart , desii eu platisem pentru un telefon perfect functional . Cel care mi l-a vandut sustine ca el a trimis telefonul in stare perfecta si nu vrea sa i-mi dea banii inapoi pe el . Mai exista sanse sa-mi recuperez banii ? Mentionez ca nu am nici o dovada ca el mi-a trimis telefonul stricat si daca merg la politie este cuvantul meu impotriva cuvantului lui . Astept raspuns ! Va multtumesc !
Cel mai recent răspuns: Maryus19 , utilizator 03:01, 10 Noiembrie 2013
Se impunea sa perfectati formalitatile de plata produs cu vanzatorul dupa vizionarea la destinatie a produsului
Precizati ca display-ul telefonului este spart,fara a preciza daca ambalajul utilizat a asigurat transportul in siguranta
Telefonul era ambalat doar in cutia proprie care nu parea deteriorata . Eu cred ca cel care a vandut telefonul , mi-a trimis defapt un telefon stricat si acum nu recunoaste acest luucru iar eu nu pot sa-i fac nimic deoarece nu am cum sa dovedesc acest lucru .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in urma unei comenzi online pe pc garage de un monitor ... ViitoareMamica ViitoareMamica Buna ziua, In urma unei comenzi online pe pc garage de un monitor de calculator, acesta a livrat produsul cu deschidere colet. La receptia coletului, cutia ... (vezi toată discuția)
Colet distrus la transport t_ovi2002 t_ovi2002 Buna ziua, Am achizitionat un radio vechi pe net cu pickup. Mi-a fost livrat cu Posta Romana. Am primit poze cu el inainte de livrare si din discutii mergea ... (vezi toată discuția)
Problema telefon vandut Teodor998 Teodor998 Buna ziua, in urma cu cateva zile am vandut un telefon. Am vorbit cu proprietarul si a fost de acord sa trimit coletul prin posta. Telefonul l-am bagat putin ... (vezi toată discuția)