avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, In urma unei comenzi online pe pc garage de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, In urma unei comenzi online pe pc garage de un monitor ...

Buna ziua,
In urma unei comenzi online pe pc garage de un monitor de calculator, acesta a livrat produsul cu deschidere colet. La receptia coletului, cutia era integra produsul la fel si deci nu s-a intocmit proces verbal de constatare cu firma de curierat. Numai ca atunci cand am pus monitorul pe masa am observat doua dungi albe, evident display era deteriorat, imaginea nu era decat pe jumatate de ecran. Cei de la pc garage vor sa imi impute mie acest lucru negativ, ca si cum l-as fi spart eu eu sa platesc dauna. Bineinteles firma de curierat se exonereaza, pc garage la fel, iar eu raman si fara monitorul dorit si fara bani. I-am facut retur in astea 14 zile, adica l-am receptionat intr-o sambata, cateva ore mai tarziu l-am montat, si marti i-am facut retur, ca luni m-am tot chinuit sa dau de ei prin mesaje, pt ca nu au un nr de telefon disponibil oricum ai lua-o. Deocamdata au trimis monitorul la un service sa constate, si sa il repare dar reparatia imi va fi mie scazuta din pretul monitorului, asa au spus cei de la pc garage... deci nu prevad o solutionare in favoarea mea. Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac legal ca sa am castig de cauza?
Ultima modificare: Joi, 28 Decembrie 2023
ViitoareMamica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 09:07, 4 Ianuarie 2024
Bună dimineața!
Din punctul meu de vedere, nu prea aveți cum să fiți credibil în fața vânzătorului, mai ales ca ați avut posibilitatea să verificați coletul. Dacă vor fi costuri care nu intră în sfera garanției, este evident ca va trebui să le plătiți. Pe viitor, mai multă atenție.
Succes și numai de bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani pe un colet comandat on line. anabobyuta anabobyuta Bună ziua! Am si eu urmatoarea speță. In data de 21.11.2019 am primit un colet , o pompa de compresor, comandat de mine la firma XTRA SHOP. Coletul a fost ... (vezi toată discuția)
Inselaciune - telefon defect cumparat de pe internet Maryus19 Maryus19 Buna , in urma cu 4 zile am achizitionat un telefon in urma unui anunt postat pe internet . Telefonul urma sa-mi fie livrat prin posta de catre vanzator . Ieri ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui produs aflat in garantie Ponnypuff Ponnypuff Buna, Am si eu o problema si as dori sa stiu daca m-ati putea ajuta cu niste informatii. Pe data de 30aprilie a.c, am achizitionat componente pentru un nou pc ... (vezi toată discuția)