avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ilegalitatea unui spatiu comercial !!!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ilegalitatea unui spatiu comercial !!!

Buna , as dorii si eu sa primesc lamuriri cu privinta la functionarea conform legii , a unui bar . Mentionez ca barul respectiv nu elibereaza bonuri fiscale pe produsele vandute , nu beneficiaza de apa potabila , nu are autorizatie pentru a folosii spatiul din fata barului pe post de terasa iar autorizatia de functionare este pana la ora 23 , desi acesta este depasita aproape zilnic .
As dorii sa stiu daca cele prezentate mai sus reprezinta ilegalitati si ce masuri pot fi luate in privinta aceasta . Cui ar trebuii sa ma adresez pentru a lua masuri ???
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:51, 10 Iulie 2012
Puteti formula o sesizare prezentand toate aceste aspecte la protectia consumatorului.
Ati mai putea sesiza primaria / serviciul specializat in eliberarea autorizatiilor de functionare pentru terasa, si Politia locala care poate verifica daca se respecta programul de functionare si poate aplica amenzi in caz contrar.

Neinregistrarea vanzarilor poate fi sesizata Garzii Financiare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare catre garda financiara Edwardeddy Edwardeddy As dori sa fac o sesizare catre Garda Financiara cu privire la ilegalitatile pe care le comite un patron de magazin, cum ar fi: dat pe datorie, marfa in ... (vezi toată discuția)
Apa potabila cu miros fecaloid mika-le mika-le Buna ziua. Am o intrebare, daca se poate. Apa noastra potabila miroase a fecale. Langa grupul nostru de pompare (doua blocuri) a fost construita acum ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de constructie si functionare terase 2015 shoni17 shoni17 Buna ziua, am vazut mai multe subiecte deschise cu titlul \\"autorizatii de functionare terase\\", dar mai vechi (in 2010). Revin la acelasi subiect, acum in ... (vezi toată discuția)