avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate bebi-63

Activitate bebi-63

Discuție Vecinatate
Locuiesc in mediul urban,Am un vecin care nu cunoaste conditiile convetuirii in acest mediu,drept urmare creste animale de toate felurile intr-un spatiu neadecvat si restrans ptr asa ceva,de aici apar incovenientele ptr.noi "vecinii mai pretentiosi"asa cum spune el.Am fost la primarie si s-au degrevat,spunand ca nu-i de competenta lor.` Directia de sanatate publica ar fi singura abilitata,dar dinpacate nu pot face altceva decat sa aplice niste amenzi pe care nimeni nu le plateste si nu se iau masuri de indepartare a focarui de infectie.
Ce ma sfatuiti in cele prezentate?
Va multumesc!
Cum se poate redobandi permisul retinut in urma consumului de alcool peste limitele legale?A avut loc procesul pronuntarea pedepsei cu suspendare si in momentul de fata expirarea pedepsei.Este necesar sa se faca din nou cursuri complete sau se va da numai sala?
Va multumesc!
Cum se procedeaza ptr.redobandirea permisului pierdut in acest fel?
Un domn politist spunea ca redobandirea se poate realiza si la sase luni de la sentinta,la terminarea acesteia in cazul prezentat.
"In temeiul art.71 alin.2 Cod Penal,va interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 lit.a-teza II,b,Cod penal pe durata executarii pedepsei.
In aceste conditii cind si cum se poate redobandi permisul de conducere.
MULTUMESC!