avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecinatate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecinatate

Locuiesc in mediul urban,Am un vecin care nu cunoaste conditiile convetuirii in acest mediu,drept urmare creste animale de toate felurile intr-un spatiu neadecvat si restrans ptr asa ceva,de aici apar incovenientele ptr.noi "vecinii mai pretentiosi"asa cum spune el.Am fost la primarie si s-au degrevat,spunand ca nu-i de competenta lor.` Directia de sanatate publica ar fi singura abilitata,dar dinpacate nu pot face altceva decat sa aplice niste amenzi pe care nimeni nu le plateste si nu se iau masuri de indepartare a focarui de infectie.
Ce ma sfatuiti in cele prezentate?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva vecinilor ioana_7_fr ioana_7_fr Buna ziua! Am si eu o pb;vecinii mei tin porci,gaini si cai in curte si au WC in curte ca si cum am trai in capatul planetei.Mentionez ca locuim in Tg-Mures ... (vezi toată discuția)
Gunoi pe o strada neasfaltata si pe trotuare, caini vagabonzi Patru gena Patru gena Buna ziua, Locuiesc pe o stada neasfaltata din sectorul 5. Sesizari la Primarie in vederea unor raspunsuri referitoare la asfaltare au fost facute la ... (vezi toată discuția)
Masuri impotriva celor care arunca mizerii pe geam narciisa narciisa Buna seara, Intampin o problema cu doi locatari din bloc.In fiecare zi arunca mancare pe geam pt pisicile din fata blocului (gaturi de pui, oase, ... (vezi toată discuția)