avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... gunoi pe o strada neasfaltata si pe trotuare, caini ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

gunoi pe o strada neasfaltata si pe trotuare, caini vagabonzi

Buna ziua,

Locuiesc pe o stada neasfaltata din sectorul 5. Sesizari la Primarie in vederea unor raspunsuri referitoare la asfaltare au fost facute la initiativa unor cetateni cu simt civic din celalalt capat al strazii, prin semnarea de catre toti locatarii a unui memoriu.
Problema este ca, peste drum de casa mea , intr-un spatiu dintre doua case (care nu stiu cui apartine) se afla un munte de gunoi si-mi pare rau ca toti vecinii din acest capat de strada dau dovada de indolenta si nesimtire si nu vor sa se implice.
Nu pot sa va descriu focarul de infectie de pe strada Cainii catorva vecini (desi pot spune ca sunt vagabonzi odata ces sunt lasati liberi pe strada) aduc in permanenta pampersi si pungi cu gunoi pline de viermi in fata portiii
Am facut o sesizare online la Garda de mediu si am inteles dintr-o discutie telefonica cu acestia ca vor veni impreuna cu primaria sa constate faptele.
Intrebarea mea este:
1. Ce alte institutii pot fi sesizate cu privire la gunoiul de pe strada.
2.Cum pot afla daca primaria are in vedere asfaltarea
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 19:12, 27 August 2009
Titlul semnifica la o scara mica realitatea romaneasca cotidiana.
Pentru solutionare insistati la garda de mediu si la primarie
Garda de mediu maipuţin.Întâi trebuie semnalată Primăria sectorului,apoi Direcţia de Sănătatea- sectorul Igiena Mediului.
Intenţiile primăriei şi hotărârile consiliului se pot vedea pe site-ul acestei instituţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde pot afla ce strazi urmeaza sa fie asfaltate? bucuresti - sector 6 firsd firsd Mai exact: O societate detine un complex comercial situat pe o stada principala din sectorul 6 Bucuresti. Pe un teren la care se ajunge pe o strada laterala ... (vezi toată discuția)
Atac la sanatatea publica in bloc roxana moldovan roxana moldovan Intr-o asociatie de proprietari exista un apartament in care nu locuieste nimeni in schimb proprietarul preia gunoaie de la ghena de gunoi si le depoziteaza in ... (vezi toată discuția)
Vecinul imi atarna gunoiul pe clanta usii, l-am inregistrat pe camera pufy2007 pufy2007 Buna ziua dragii mei, sunt un cetatean care domiciliaza in Mun.Bucuresti Sectorul 1, dupa cum bine stiti in acest sector serviciul de salubritate este ... (vezi toată discuția)