Mai exact:
O societate detine un complex comercial situat pe o stada principala din sectorul 6 Bucuresti. Pe un teren la care se ajunge pe o strada laterala (neasfaltata & relativ nefolosita pentru trafic), care trece pe langa gardul complexului comercial, se construieste un hipermarket. De cand a inceput constructia (aprox.2 saptamani), pe aceasta stada laterala neasfaltata trec n camioane cu amteriale de constructii, moloz, etc si ridica un praf... Practic, de cand a inceput constructia, nu mai deschide nimeni niciun geam. Evident, situatia nu se va imbunatati odata cu finalizarea constructiei, intrucat, fiind vorba de un hipermarket, vor urma tirurilee de aprovizionare. #-o
As vrea sa stiu:
Unde ma pot interesa daca aceasta straduta face parte din vreun program de asfaltare imediat? Intreb asta intrucat este in derulare asfaltarea multor stradute din apropiere.
In cazul in care, strada in discutie nu urmeaza sa fie asfaltata, unde as putea face o cerere in acest sens?
Va multumesc!
Am postat intrebarea in aceasta sectiune, dupa ce am "rasfoit" ceva timp sa-mi dau seama unde ar trebui s-o pun. Probabil ar fi trebui in alta parte...
la Primaria in raza careia se afla straduta cu pricina ,trebuie sa sesizati.ei fac programari de asfaltari.eu le-as face plangere la Mediu ,pentru praf si poate asfalteaza chiar aia de construiesc