avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... De unde pot afla ce strazi urmeaza sa fie asfaltate? ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

De unde pot afla ce strazi urmeaza sa fie asfaltate? Bucuresti - sector 6

Mai exact:
O societate detine un complex comercial situat pe o stada principala din sectorul 6 Bucuresti. Pe un teren la care se ajunge pe o strada laterala (neasfaltata & relativ nefolosita pentru trafic), care trece pe langa gardul complexului comercial, se construieste un hipermarket. De cand a inceput constructia (aprox.2 saptamani), pe aceasta stada laterala neasfaltata trec n camioane cu amteriale de constructii, moloz, etc si ridica un praf... Practic, de cand a inceput constructia, nu mai deschide nimeni niciun geam. Evident, situatia nu se va imbunatati odata cu finalizarea constructiei, intrucat, fiind vorba de un hipermarket, vor urma tirurilee de aprovizionare. #-o
As vrea sa stiu:
Unde ma pot interesa daca aceasta straduta face parte din vreun program de asfaltare imediat? Intreb asta intrucat este in derulare asfaltarea multor stradute din apropiere.
In cazul in care, strada in discutie nu urmeaza sa fie asfaltata, unde as putea face o cerere in acest sens?
Va multumesc!

Am postat intrebarea in aceasta sectiune, dupa ce am "rasfoit" ceva timp sa-mi dau seama unde ar trebui s-o pun. Probabil ar fi trebui in alta parte...

Cel mai recent răspuns: firsd , utilizator 11:55, 30 Iulie 2012
la Primaria in raza careia se afla straduta cu pricina ,trebuie sa sesizati.ei fac programari de asfaltari.eu le-as face plangere la Mediu ,pentru praf si poate asfalteaza chiar aia de construiesc
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2012
danastreza, utilizator
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul construieºte fãrã autorizaþie, iar primãria nu face nimic! amadeus_121 amadeus_121 Vecinul meu construieşte infrastructura unei fabrici pentru care a avut un PUZ care a expirat, dar niciodată n-a avut autorizaţie de construcţie, mai ales ... (vezi toată discuția)
Probleme cu constructia unui supermarket langa casa mea georgeblaga georgeblaga Buna ziua, Am si eu o intrebare legata de modul in care se construieste un supermarket langa casa mea. In urma cu 2 saptamani o firma a inceput constructia ... (vezi toată discuția)
Problema servitute de trecere magyari magyari Acum aproximativ 2 ani ne-am construit o casa, intr-o zona rezidentiala. Atunci ni s-a promis ca drumul din fata casei va fi proprietatea comuna a celor 4 ... (vezi toată discuția)