avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vecinul construieºte fãrã autorizaþie, iar ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vecinul construieºte fãrã autorizaþie, iar primãria nu face nimic!

Vecinul meu construieşte infrastructura unei fabrici pentru care a avut un PUZ care a expirat, dar niciodată n-a avut autorizaţie de construcţie, mai ales că e cu schimbare de destinaţie şi are nevoie de acordul meu. Am anunţat verbal la serviciul de urbanism că de luni de zile încet încet mai pe ascuns, mai la vedere toarnă fundaţii cu canalizare cu tot şi au zis că-l va opri şi amenda. Nu l-au amendat, iar pe vecin îl doare în cot, lucră şi face o gălăgie infernală zi lumină.
Vreau să ştiu ce plângere/cerere trebuie să depun la primărie ca pe urmă, în caz că nu se rezolvă nimic, să pot chema primăria în contencios?
La Poliţie pot depune
plângere pentru gălăgia ce o face toată ziua?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 20:22, 3 Noiembrie 2010
Se formuleaza plangere la Primarie,la Inspectoratul de Stat in Constructii din zona,iar pentru zgomot la Inspectoratul de Mediu.
pai cu ce va prejudiciaza?
Sesizati in scris atat Primarul cat si inspectoratul de stat in constructii din judetul dumneavoastra.
Teoretic ar trebui sa-l amendeze si sa se dispuna sistarea constructiei neautorizate pana la intrarea in legalitate.
cerere de suspendare a lucrarilor de constructie pe calea unei ordonante presedintiale
motivarea, va afecteaza proprietatea
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2010
praporgescu, utilizator
va sugerez sa faceti sesizari in scris catre primarie si inspectoratul de stat in constructii.daca nu va raspund in 30 de zile ii dati in judecata.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am nevoie de puțină îndrumare, care sunt pașii ... georgescucatalin87 georgescucatalin87 Buna Ziua. Am nevoie de puțină îndrumare, care sunt pașii de urmat în următoarea speță. Conform Planului de Urbanism al Orașului Bragadiru, casele ... (vezi toată discuția)
Amplasare rulotă fast food lângă blocul de locuințe zmarius zmarius Bună ziua, Noi locuim într-un bloc și Primăria a dat aprobare pentru amplasarea lângă blocul nostru a unei rulote fast food cu mese unde se servește. E ... (vezi toată discuția)
Documentatie urbanism bella_y bella_y Buna ziua! Am si eu o intrebare de unde pot lua si eu documentatia urbanistica conform careia trebuiesc respectate normele urbanistice cand construiesti o ... (vezi toată discuția)