avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Documentatie urbanism
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Documentatie urbanism

Buna ziua!
Am si eu o intrebare de unde pot lua si eu documentatia urbanistica conform careia trebuiesc respectate normele urbanistice cand construiesti o casa?
Deoarece am o curte cu drum de servitute si vecinu si-a construit la o distanta de 20-30 cm de drum.Nelamurirea mea este unde scrie ca acesta a avut voie sa construiasca asa de aproape , pt ca mi-e nu imi poate intra o basculanta pe drum datorita cladirii!!!
Acesta a construit fara autorizatie iar primaria nu prea ia masuri si nu stiu unde sa ma adresez pentru a mi se face dreptate!
In primarie daca mergi cu daru poti sa faci ce vrei din cate am vazut si nu stiu daca am unde sa ma duc daca cei din primarie nu fac nimic, am uitat sa specific primaria este din ilfov asa ca .......
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 10:48, 28 Ianuarie 2010
buna ziua!
de la Primarie scoateti un certificat de urbanism.
daca vecinul a cosntruit fara autorizatie puteti sesiza Inspectoratul in Constructii.
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2010
ContSters97658, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum servitute bella_y bella_y Buna ziua! Am si eu o problema cu un drum de servitute iata care este : am cumparat un teren care are un drum de servitute pe proprietatea vecinului acest ... (vezi toată discuția)
Cu acoperisul peste gard mircea10 mircea10 Buna ziua, Am urmatoarea problema legata de o casa de vacanta pe care o detin intr-un orasel de provincie. Un vecin a inceput sa construiasca o casa ... (vezi toată discuția)
Drum de servitute geamanuluminita geamanuluminita Buna ziua Am cumparat o casa, vechiul proprietat cand a construit casa a luat toate avizele si autorizatile de la urbanism, disciplina in constructii si ... (vezi toată discuția)