avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna Ziua. Am nevoie de puțină îndrumare, care sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna Ziua. Am nevoie de puțină îndrumare, care sunt pașii ...

Buna Ziua.
Am nevoie de puțină îndrumare, care sunt pașii de urmat în următoarea speță.
Conform Planului de Urbanism al Orașului Bragadiru, casele se pot construi la o distanta de minimum 3 metri față de limitele laterale in cel mai înalt punct al clădirii (streașină).
Lângă gardul meu se construiește o casa care nu are mai mult de un metru fața de gard, ea fiind la jumătatea construcție, deja nu mai intra deloc soarele in curte.
Spuneti-mi vă rog dacă se poate primi derogare de la PUZ și în ce condiții și ce este de făcut să nu se continue cu construirea casei vecine aproape lipite de gard.
Am stat de vorbă cu cel care construiește și nu vrea sa îmi zică nici măcar număr de autorizație de construcție, nu încape în discuție să îl afișeze pe undeva.
Ultima modificare: Luni, 21 Decembrie 2020
georgescucatalin87, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 19:19, 21 Decembrie 2020
Reclamatii peste tot, primarie, primar, politie locala, inspectoratul de stat in constructii si actiune in instanta.
Nu stim noi, daca si in ce conditii, da primarul de la bragadiru derogari de la lege si de la puz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare casa Della Della am inteles ca in martie 2009 a intrat in vigoare o hotarare locala in Timisoara conform careia nu poti construi decat cu acordul vecinilor dat la primarie sau ... (vezi toată discuția)
Distanta legala pentru construirea unei case dianacrisan dianacrisan Buna ziua, va rog frumos daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. Vrem sa ne construim o casa si curtea este stramta in latime, iar intre casa pe care vrem ... (vezi toată discuția)
Distanta legala constructie fata de limita proprietate(gard) iancumot iancumot Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii. Vecinii mei au construit o casa la 50 cm fata de gard.casa este pozitionata de-a lungul gardului ... (vezi toată discuția)