avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters252493

Activitate ContSters252493

Discuție Reavizare gaze
Buna ziua,
Am achizitionat un apartamen (complex nou). Dupa predarea apartamentului am fost informata ca avizarea pentru gaze a expirat si in cazul acesta trebuie sa achit o taxa in jur de 350 lei pentru reavizare si care dureaza 60 zile.
Ce valabilitate are avizarea initiala si ce valabilitate are reavizare.
Mentionez ca vanzatorul apartamentului nu este persoana fizica.
Răspuns la discuția restructurarea locului de munca
Multumesc foarte mult pentru ajutor.
Răspuns la discuția restructurarea locului de munca
Atunci imi ramane sa consult un avocat. Nu stiu cate sanse am avand in vedere ca angajatorul este o companie multinationala cu peste 5000 de salariati si cat ma costa acest lucru.
Răspuns la discuția restructurarea locului de munca
Multumesc pentru raspuns. Eu ma intreb si mi se pare si curios de ce angajatorul insista sa plecam cu acordul partilor. Din cate stiu eu concedierea colectiva este atunci cand angajatorul concediaza mai mult de 10% din personal in termen de 30 zile. In cazul meu este vorba de un numar de 80-100 persoane dar pe parcursul a 4 luni.
Pentru a ataca in instanta nu cred ca am probe. Restructurarea postului vine in urma unei realocari de activitate.
Buna ziua,
Doresc sa sa stiu in ce conditii un angajator poate face restructurare de post. Din cate am inteles eu angajatorul imi prezinta o instiintare cu privire la desfiintarea postului meu. Intrebarea mea este daca angajatorul poate sa faca angajari in cadrul firmei pe aceeasi functie pe care o detin eu cu toate ca eu sunt data afara prin restructurarea postului. In aceeasi situatie mai sunt si alti colegi (nu mai multi de 30 in perioada de 30 zile calendaristice).