avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Activitate ilarie

Activitate ilarie

In cazul in care executorul a emis somatie de plata pentru o suma de 2000 lei + cheltuieli de judecata si aceasta somatie a fost anulata de instanta de judecata , admitand contestatia la executare, ce urmeaza sa faca in continuare executorul judecatoresc, mai ales ca am cerut ca eu sa platesc in rate acest debit, dar el refuza, insistand pe executarea silita a locuintei mele, unde parintii mei au drept prin contract de vanzare cumparare a locuintei, de uzufruct.Rog temeiuri juridice in raspunsurile dumneavoastra, pentru care va multumesc.Rog raspuns cat mai urgent.
Am cumparat un apartament cu contract de vanzare cumparare notarial, cu drept de proprietate, iar parintii mei cu acelasi contract au cumparat uzufructul.In caz ca exista o executare silita pentru apartament si scos la vanzare, cum ramane cu situatia juridica a parintilor, in cazul altui proprietar care a luat apartamentul prin licitatie de catre executor.
Pot obtine in calitate de proprietar o ordonanta prezidentiala privind suspendarea executarii silite, daca proprietarul plateste in rate lunare debitul de 2000 lei?Rog temei juridic pentru aceste aspecte.
Mare multumire domnului jurist care imi va raspunde la aceasta situatie.
Rog urgent raspuns.