avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate blalexandrubv

Activitate blalexandrubv

Buna ziua. Am o mașină data la fier vechi din 2005 pe care nu am radiato. In 2014 executorul a pus sechestru pe autoturismul respectiv. Câteva plăți s-au făcut către executor, apoi s-au sistat , iar din februarie 2018 au început iar plățile către el. Ca sa radiez masina, cei de la fisc mi-au spus că am nevoie de o adresa de ridicare a sechestrului de la executor. Am fost la executor si mi-a spus că nu are cum sa ridice sechestru si sa distrugă dosarul. Intrebarea mea este: ce pot face sa radiez masina si daca este legal si corect sa am sechestru pe ceva ce nu dețin fizic.
Multumesc!
Am fost la doamna executor, iar dansa mi-a transmis ca nu poate ”distruge” dosarul si sa ridice sechestrul, pana nu ii platesc cei 4900 lei datorati din 2014.
Buna ziua.Am un sechestru din 2014 pe o masina pe care am dat-o la fier vechi in 2005, dar nu am radiat-o pana in prezent. Vreau sa radiez masina, numai ca cei de la finante m-au trimis la executorul care a pus sechestrul si acolo m-i s-a spus ca nupoate ridica sechestrul, cu toate ca am dovedit cu acte ca masina nu mai este. Ce pot face in situatia aceasta ?
Va multumesc.
Buna seara,
Sunt sunata de o firma de recuperare si mi se explica ca am un credit la Provident neplatit din 2009 :( dar eu sunt divortata din 2007 , mi-am reluat numele de fata si nu stiu despre ce este vorba, le-am explicat telefonic , nu vor sa priceapa dar mi-au zis ca trimite dosarul in instanta......intrebarea mea este ce sa fac ?