avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Sunt sunata de recuperatori credite pentru o datorie ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Sunt sunata de recuperatori credite pentru o datorie care nu imi apartine

Buna seara,
Sunt sunata de o firma de recuperare si mi se explica ca am un credit la Provident neplatit din 2009 :( dar eu sunt divortata din 2007 , mi-am reluat numele de fata si nu stiu despre ce este vorba, le-am explicat telefonic , nu vor sa priceapa dar mi-au zis ca trimite dosarul in instanta......intrebarea mea este ce sa fac ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:14, 31 Iulie 2015
Nu faceti nimic,va inarmati doar cu rabdare deoarece vor continua cu telefoane,notificari,,supra ultra maxim ultimative'' sau tot felul de denumiri fanteziste,daca ar avea o sansa reala ar formula o actiune in instanta ,neavand sanse mizeaza pe aceste tactici de intimidare .
plangere penala pt hartuire pt ca nu au niciun interes legitim sa va contacteze. Macar intrebati-l pe ala care va suna cum il cheama si amenintati-l cu asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut la provident b0gdanro b0gdanro Buna ziua, Eu stau in chirie cu inca cineva, sa-l numim fictiv Vasile. Un prieten de-al meu m-a rugat sa-l ajut sa-si scoata un imprumut de la Provident, ... (vezi toată discuția)
Datorie prescrisa barbone_2006 barbone_2006 acum vreo 4 ani am facut un credit la o banca, si pt ca ,de la un moment dat, nu am mai platit (din motive reale) mi s-a reziliat contractul de credit pe 17 ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a raspunde la telefon creditorului (ifn) Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Am un contract de creditare la o institutie IFN. Ma straduiesc din ianuarie 2015 sa aduc un contract pe linia normala contractuala (am avut o ... (vezi toată discuția)