avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate Isashka

Activitate Isashka

Răspuns la discuția Drum de servitute
Mersi , mai am o problema, am atașat o schiță ca sa înțelegeți mai bine despre ce e vorba.
[ link extern ]
Deci: vecinul nr. 2 nu are drept sa folosească drumul de acces, dar asta a lăsat o gaura în zid (marcat cu punct rosu pe schița) ca câinii lui sa poată sa treacă.
Vecinul 1 și 2 locuiesc aici mult înainte ca-să mă mut și eu. Si câinii lor umblă ca o turmă, doi câini aparținând vecinului nr.2 și un câine vecinului nr.1. Eu le-am zis: "Ma deranjează această gaură deoarece câinii Dvs. vin la mine pe teritoriu". El mea zis că nu poate sa despartă câinii fiindcă umbla împreuna de mici.
Care ar fi o metoda legala ca sa-mi permită sa acopăr gaura ?
Drumul de acces îl împart cu 2 vecini, acesta fiind unica ieșire la strada pentru mine,
vecinii își țin câinii pe drum și ma deranjeză: prin faptul ca am copii mici căror le este frica treacă pe drum singuri și câinii fac multă mizerie, se pișa și se cacă pe drum .
Am încercat sa vorbesc ce ei nu am rezolvat nimic.
Ce aș putea face în aceasta situație? :((
Răspuns la discuția Drum de acces
am schita al drumului de acces, gardul vecinului incalca drumul, de vorbit am incercat dar nam ajuns la nimic, omul e incapatinat.
Discuție Drum de acces
Salut, am nevoie de ajutor, stau in casa la curte si intrarea esti posibila doar prin drumul de acces, am o problema , nu am cum intra cu masina din motivul ca vecinul are gard acolo, exista vrio lege sa oblige vecinul sa sparga gardul?
Latimea drumului este de 3.5 m dar se ingusteaza la intrare.
Ce as putea face im aceasta situatie?