avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Activitate StanescuMihai

Activitate StanescuMihai

Buna ziua,
Am un act de vanzare cuparate la apartament, ce a fost intabulat. Intrebarea este de unde iau actul de intabulare. Estementiont in contract, dar nu il mai am .

Multumesc
Răspuns la discuția Va rog un sfat
Am inteles. Dupa moartea mea, mai poate cere cineva din familie drepturi la apartament ? Ma refer la mama mea , sora .
Totusi mai am o intrebare. Un astfel de act de donatie si cu acea clauza mai poate sa fie atacata in istanta ? Spre exemplu: cineva din familia mea poate sa se ridice cu pretentii si sotia mea sa piarda ?
Am inteles ! Mii de multumiri !!
Si testamentul este un act separat ?
Si clauza respectiva ce reprezinta ?
Da avem un copil ! Nu imi doresc sa inlatur copilul ! Am auzit ceva de o donatie ?
Doresc acest lucru pentru ca ea sa se simta mai in siguranta !
Discuție Va rog un sfat
Buna ziua,
Detin un apartament cumparat inaintea casatoriei si sunt interesat sa il impart in mod egal 1/2, legal, cu sotia mea. Ma puteti sfatui va rog, ce fel de act as putea face? Iar in cazul decesului meu, acesta sa ramana in posesia ei .
Cu mare stima
Am inteles. Si aveti idee daca aceasta suma se poate mari de la an la an ? Sau ramane aceeasi . Cu stima
Adica imi iau casa pentru acea suma ? Casa este pe numele mamei. Eu nu am nici un fel de proprietati. Tare ciudat .