cum mati putea ajuta mama mea a fost nascuta cum 54 de ani sub numele de jucureanu purtand numele tatalui ei biologic la varsta de 1 an a fost data spre infiere la sora tatalui ei biologic dupe 10 ani mama ei care a ainfiato murind mama intorcanduse la tatal ei biologic in anu 1992 murind si tatal ei biologic dupe moarte lui nu sa facut nici o sucesiune acumfratele ei sa ridicat cu pretenti ca tota mostenirea ai revine lui dandune noua termen de plecare din casa acum mama nu pote face nimic sa aive drept la aceasta casa sa najugem pe strazi muritori de foame ce putem face legal sa putem avea si noi colo o camera macar sa stam in ea este vreo lege ceva da repet sucesiune nu este faacuta si actele casei nu ecsista find pierdute mama acum find pe numele de infiere
mama mea sta la mama ei biologica de 30 de ani si acum dupe moarte lu tatal ei biologic fratele sau vrea so dea afara tatal biologic ei murin in 1992 ne facand sucesiune nici acum si totu e inca pe numele lui pote face ceva mama fatele ne avnd copii
mama mea a fost infiata acum 50 de ani adica pe cand avea 1 an, sa nascut cu numle jugureanu numele parintilor naturali porma a fost infiata la sora tatalui ei
din pacate perinti eu adoptivi au murit porma sa mutat la parinti naturli acasa acum fatele ei de sange vrea sa o dea afara din casa ia find inca me numele de ciripoiu al parintilor adoptivi , pote face sa aive si ea drept la casa parintilor naturali adica certificau exzista pe numele ei vechi de jugureanu , din parinti ei naturali mai traeste decat mama, tatal natural murind si el ne facant sucesiunea la casa si totu e inaca pe numele la tata io va rag sami dati si mie un sfat cu sa faca sa aive drept la casa se pote trece iar pe numele de jugureanu numele vechi de fata si daca o pote face ai revine vreu drept la casa daca va purta numele vechi de fata inpartind casa cu fratele ei? se poate face ceva va rog datimi un sfat