avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog ma pate ajuta cineva cu un sfat va rog mult ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog ma pate ajuta cineva cu un sfat va rog mult sunt la un pas de a aajunge pe strazi

cum mati putea ajuta mama mea a fost nascuta cum 54 de ani sub numele de jucureanu purtand numele tatalui ei biologic la varsta de 1 an a fost data spre infiere la sora tatalui ei biologic dupe 10 ani mama ei care a ainfiato murind mama intorcanduse la tatal ei biologic in anu 1992 murind si tatal ei biologic dupe moarte lui nu sa facut nici o sucesiune acumfratele ei sa ridicat cu pretenti ca tota mostenirea ai revine lui dandune noua termen de plecare din casa acum mama nu pote face nimic sa aive drept la aceasta casa sa najugem pe strazi muritori de foame ce putem face legal sa putem avea si noi colo o camera macar sa stam in ea este vreo lege ceva da repet sucesiune nu este faacuta si actele casei nu ecsista find pierdute mama acum find pe numele de infiere
Cel mai recent răspuns: marius2015 , utilizator 21:58, 21 Mai 2012
Nu intrati in panica, un astfel de proces poate dura si 3 ani si fara acte, nu poate dovedi ceva. Mai mult, trebuie sa dovedeasca acceptarea tacita sau expresa a mostenirii in termenul legal de 6 luni.
Trebuie neaparat sa aflati daca infierea a fost una cu efecte depline sau o infiere cu efecte restranse.
In primul caz, mama dvs. a pierdut dreptul la succesiunea( mostenirea ) parintilor naturali.In aldoilea caz, a pastrat dreptul la mostenire si trebuie dezbatuta succesiunea, in instanta, daca fratii nu se inteleg.
pei nu vre sa mai stam in casa el e singur si un mare betiv defiecaredata tipa si urta cand se inbata si nea dat termen sa plecam ce trebuie facut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majuta cineva va rog mama mea a fost infiata ce drept mai are la mama naturala marius2015 marius2015 mama mea a fost infiata acum 50 de ani adica pe cand avea 1 an, sa nascut cu numle jugureanu numele parintilor naturali porma a fost infiata la sora tatalui ... (vezi toată discuția)
Drepturi infiat costiconstantin costiconstantin buna ziua in anul 1978,am fost infiat de o familie cu acordul parintilor mei biologici. Dupa o luna de la infiere, mama adoptiva a decedat ,dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Stabilire paternitate irina.modrea@gmail.com irina.modrea@gmail.com Parintii mei biologici au divortat, iar in urma divortului tatal meu si-a schimbat numele si eu si mama am luat numele celui de-al doilea sot al mamei. Incerc ... (vezi toată discuția)