Buna ziua am o mare problema in urma cu 6luni am cumparat o masina de la X care la randului o luase de la Y care este titularul de drept din carte si certificat...eu am intrat in posesia tutoror actelor urmand ca a 2 zi sami dea numarul de tel sa pot intrat in posesia certificatului iscal acest lucru bineninteles ca nu sa intamplat.intre tmp miam facut un v/c intre mine si Y direct am fost la primarie la mine la pus stampila pe fisa de inm la mine si tot am trimis scrisori la propiretar fara nici un rasp am fost si la politie si am facut sesizare si nimic ...acum ultima solutie caut un avocat sa ma ajute in aceasta situatie si care sunt pasii de urmat eu sunt din is iar masina este cu numere de tm
Buna ziua vreau sa achizitionez o masina de la o persoana....in carte si in certificat este un numele,iar financiarul este pe alt persoana, sa fiu mai explicit persoana A a vandut masina catre B ,B a introdus masina la finante pe numele lui si atat ,deci in carte este numele a iar financiarul mil da A..Eu o sa o pot inmatricula fara sa am si financiarul persoanei A?
pai el cum mai detine masina atunci daca e radiata din circulatie?...pentru a fi radiata nu trebuia sa duca un certificat de distrugere?,el are masna acasa intacta si carttea masinii in original,nu are certificat si numere..si asta ma pune pe ganduri,o masina odata radiata din circulatie mai poate fi readusa in circulatie?
Sunt nou pe acest forum dar am mare nevoie de un sfat,vreau sami achizitionez o masina proprietarul mia spus ca a radiato din financiar si din circulatie ca sa nu mai plateasca impozit dar detine fiscal si cartea la masina,se poate ca eu sa o repun in circulatie si daca se poate care sunt pasii de urmat?...Va multumesc