avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... certificat fiscal auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

certificat fiscal auto

Buna ziua am o mare problema in urma cu 6luni am cumparat o masina de la X care la randului o luase de la Y care este titularul de drept din carte si certificat...eu am intrat in posesia tutoror actelor urmand ca a 2 zi sami dea numarul de tel sa pot intrat in posesia certificatului iscal acest lucru bineninteles ca nu sa intamplat.intre tmp miam facut un v/c intre mine si Y direct am fost la primarie la mine la pus stampila pe fisa de inm la mine si tot am trimis scrisori la propiretar fara nici un rasp am fost si la politie si am facut sesizare si nimic ...acum ultima solutie caut un avocat sa ma ajute in aceasta situatie si care sunt pasii de urmat eu sunt din is iar masina este cu numere de tm
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2013
ContSters253087, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:10, 11 Februarie 2013
Contactati persoana specializata care sa analizeze documentele,functie de care va alege strategia de urmat pentru solutionare,de regula fiind actiune impotriva vanzatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare auto sh dov76 dov76 In data de 03.02.2023 am cumparat un autoturism, neinmatriculat in România, de la o firma cu codul caen 4511. Pentru aceasta, in vederea inmatricularii, am ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal - inmatriculare auto arnin arnin Buna ziua, Rog ajutor. Am urmatoarea problema: Am fost intr-o alta localitate pt a cumpara un autovehicul. Am incheiat un contract de vanzare cumparare, ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto edwardbuzoianu edwardbuzoianu Buna ziua, as dori sa cumpar un autoturism SH in orasul BN, dar vanzatorul cred ca are ceva probleme fiscale: el spune ca masina este pe numele lui, masina are ... (vezi toată discuția)