avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neconcordanta intre numele de pe certificat si numele ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neconcordanta intre numele de pe certificat si numele care apare pe rol la Fisc

Buna ziua vreau sa achizitionez o masina de la o persoana....in carte si in certificat este un numele,iar financiarul este pe alt persoana, sa fiu mai explicit persoana A a vandut masina catre B ,B a introdus masina la finante pe numele lui si atat ,deci in carte este numele a iar financiarul mil da A..Eu o sa o pot inmatricula fara sa am si financiarul persoanei A?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:47, 26 Noiembrie 2012
Daca nu exista identitate de persoane intre documentele auto si certificat fiscal,riscati prelungirea sau chiar tergiversarea finalizarii tranzactiei,cu neincadrarea in termenul legal de inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism cumparat de la o persoana mihaelaa.roxana mihaelaa.roxana Buna ziua!Daca poate sa ma ajute cineva intr-o problema care ma preocupa.Am cumparat o masina de la o persoana din Bucuresti.Persoana respectiva nu este ... (vezi toată discuția)
Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Gabrielktb Gabrielktb Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina de la un domn care are doar contract de vanzare-cumparare cu propietarul de pe cartea masinii. Masina a fost cumparata ... (vezi toată discuția)