avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate bobanca

Activitate bobanca

buna ziua! am doua credire , unul ipotecar si unul de investitii imobiliare la aceeasi banca. am achitat integral creditul ipotecar, celalat este la momentul acesta restant deoarece nu am reusit sa mai fac fata cu ratele, nu din rea vointa dar conditiile actuale cu locul de munca si alte probleme personale de sanatate m-au adus in incapacitatea de plata la acest credit rata fiind destul de mare. dat fiind conditiile banca imi va elibera adresa de radiere ipoteca la imobilul unde am achitat integral? la creditul restant valoarea imobilului pe piata este mult mai mica la momentul acesta fata de acum 4 ani cand l-am achizitionat. Multumesc! va rog din suflet puteti sa-mi dati niste raspunsuri cat mai repede, fata de situatia redata.
Buna ziua. Dupa ce un executor judecatoresc a inchis un dosar pentru ca sau achitat obligatiile de plata cine radiaza ipoteca, trebuie sa merg la banca sau la firma de recuperare.? Cam in cate zile se poate obtine de la banca adresa de radiere? multumesc
Răspuns la discuția ipoteca executare silita
multumesc mult dar in concluzie unde trebuie sa merg pentru adresa de radiere a ipoteciii la banca sau la firma de recuperare, pentru ca am radiat somatia iumobiliara dar la cartea funciara apare in continuare ipoteca si interdictia de instrainare in favoarea bancii. Eu vreau sa vanda acest imobil si de aceea ma grabesc sa radiez ipoteca si nu mai fie sarcini.
Buna ziua, am contract un credit ipotecar pentru un apartament acum 10 ani, de anul trecut anu am reusit sa mai platesc ratele, din cauza problemelor financiare si a faptului ca am ramas fara loc de munca. Am primit acum 2 luni de la un executor jud o somatie imobiliara sa achit in terme de 15 zile suma astfel scoate imobilul la licitatie. Am reusit sa fac rost de bani am platit suma integral inscrisa pe somatie la execut jud, dupa care am mers la cartea funciara cu o adresa de la ei si am radiat somatia imobiliara. Acum va rog daca puteti sa imi spuneti care este urmatorul pas ca sa pot radia ipoteca din cartea funciara trebuie sa merg la banca care mi-a acordat creditul sau la firma colectoare. amintrebat la executor jud dar nu m-a lamurit, multumesc mult