avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita probleme banci
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita probleme banci

Buna ziua. Dupa ce un executor judecatoresc a inchis un dosar pentru ca sau achitat obligatiile de plata cine radiaza ipoteca, trebuie sa merg la banca sau la firma de recuperare.? Cam in cate zile se poate obtine de la banca adresa de radiere? multumesc
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:54, 23 Mai 2012
cred ca trebuie sa luati de la banca un inscris in care sa se specifice ca nu mai aveti datorii catre dansii si sa mergeti sa vi se ridice ipoteca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant mihaigaby mihaigaby Acum aproximativ 12-13 ani am fost girant la 2 prietene a fostei neveste si la ea. Am titlu executoriu la o prietena de a ei pe CF. Datoria a fost achitata de ... (vezi toată discuția)
Apartament prin licitatie publica cu probleme eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Am achizitionat un apartament prin licitatie publica. Debitorul avea datorii la BANCA A care l-a scos la licitatie, iar din actele executorului ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca apartament aqua80 aqua80 vreau sa-mi fac cadastrul si intabularea la ap.am luat legatura cu o firma care se ocupa de asa ceva si printre actele solicitate de dansii trebuie sa aduc din ... (vezi toată discuția)