In cazul in care te intorci la serviciu la 1 an si 11 luni intrerupand astfel CCC sotul mai este obligat sa isi ia luna aceea de CCC?In cazul in care nu are cum sa isi ia ce se intampla? Mie mi se pare o MARE tampenie. Pentru o luna de zile poti poate sa iti pierzi serviciul mai ales in ziua de azi cand e greu sa ai un serviciu stabil.
Am o prietena care are un copil nascut in martie 2011 si acum este insarcinata cu cel de al doilea copil fiind in CCC cu primul. Cel de al doilea se va naste in februarie 2013. Din cate am inteles daca nasti un al doilea copil in timp ce esti in CCC cu primul pe perioada cand se suprapun amandoi, in cazul de fata februarie si martie, mai beneficiezi de un ajutor de 600 lei pentru cel de al doilea separat de indemnizatia de CCC pentru primul.Este adevarat? In cazul ei sotul trebuie sa mai intre si el in CCC de o luna timp in care ea ar trebui sa se duca la serviciu sau CFP? Cum procedeaza la CCC pentru cel de al doilea pentru a nu avea intrerupere?
Buna ziua. Am un copil care in iunie 2012 face 2 ani. Intre timp am ramas gravida si la sfarsitul lui aprilie 2012 l-am nascut pe cel de al doilea, fiind in concediu crestere copil. Cand am fost la Primarie sa depun actele pentru indemnizatie pentru cel de al doilea copil mi s-a spus ca sotul meu este obligat ca sa isi ia o luna de zile concediu crestere copil, iar eu in luna aceea sa ma intorc la seviciu. Este adevarat? Mentionez ca am optat pentru a sta in concediu crestere copil pentru 2 ani. Cand trebuie sa isi ia el concediu, oricand in timpul celor 2 ani? In luna aceea trebuie sa ma intorc la seviciu? In cazul in care nu facem acest lucru ce se intampla? Mi se va opri indemnizatia sau nu mi se va da in luna respectiva? Multumesc.