avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Activitate Baya

Activitate Baya

Va multumesc pentru raspuns.Deci,sotul meu nu o sa beneficieze de aceasta redozare.:(
Răspuns la discuția Formulare plangere la CEDO
Buna ziua!!!In urma cu o saptamana sotul meu a fost condomnat defintiv pentru trafic de minori.El nu a avut parte la un proces echitabil in materie penala in ceea ce il priveste pe el.Declaratiile uneia dintre victimei nu corespund.(declaratia data in faza urmariri penale cu cea data in fata judecatorului) specificand ca toate astea s-au intamplat in anul 2004 cand deja ea era majora.Iar cealalta victima in fata judecatorului a recunoscut ca a fost fortata de diicot si constransa sa declare ceea ce ii zicea procurorul.(aducand dovezi prin: nr de tel ,martori precum ca la ea acasa a venit un politai sub acoperire si cealalta victima fortand o sa ziza ca a fost sotul meu si x si y).Intrebarea mea este:Sotul meu poate face plangere la cedo??Si in cat timp sa face aceasta plangere???
Va multumesc!!!
Răspuns la discuția Declaratie mincinoasa
As avea si eu o intrbare pe aceasta tema.In urma cu o saptamana sotul meu a fost condamnat definitiv,pentru trafic de persoane cu minori.Declaratia data de victima in faza urmariri penale nu corespunde cu declaratia data in fata judecatorului (mentionand singura ca isi sustine declaratia data anterior).Nici macar anii nu corespund,nici locatia..iar victima in anul 2004 era majora,nu minora.Pe baza acestor nereguli sotul meu o poate da in judecata pentru marturie mincinoasa????
Va multumesc!!
Buna ziua!!!,Cu o saptamana in urma sotul meu a fost condamnat definitiv la 10 ani pentru trafic de minore.intrebarea mea ar fi: in momentul in care va intra noul cod penal(cu toate ca stiu ca nimic nu este sigur ) sotul meu va beneficia de aceasta redozare a pedepsei???
2.Ce anume trebuie sa faca pentru a obtine revizuirea dosarului???
3.In faza cercetorilor penale minora a declarat ca sotul meu a acostato la o terasa X ..in anul 2003.In fata judecatorului minora a spus ca isi mentine declaratia data ..si(uitand ce a mintit) a zis ca sotul meu a acostato la un restaurant y..(nici decum cel de care spusese in prima declaratie) in anul 2004. Este clar ca dra a mintit. sotul meu o poate da in judecata pentru marturie mincinoasa???Aceasta domnisoara este nascuta in anul 1986 ..iar in anul 2004 ea era majora..nu minora.Credeti-ma sotul meu este absolut nevinovat,imi este greu sa cred ca justitia este atat de oarba..ca un propucror diicot este atat de josnic incat fac dosare..si dicteaza ei pt asa zisele victeme doar sa faca asocierea la un grup infractional.
Si ultima intrebare:de ce in momentul in care s-a dat sentinta judecatorul nu a facut o distinctie a faptelor..si inclusiv asa zisul leder a primit 10 ani???5 persoane cu acelasi pedepse??de ce nu s-au dat pedepsele dupa implicarea fiecaruia???mai multa sau mai putina??
Va multumesc.