avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate gigidorescu

Activitate gigidorescu

Discuție srl-d
Pot infiinta 2 SRL-D, unul pe numele meu si unul pe numele sotiei ca mai apoi sa ne asociem pentru un proiect mai amplu?
Cat trebuie sa fie aportul propriu, in cazul in care doresc un credit pentru cei 50%? (in conditiile in care proiectul este aprobat si primesc de la stat 10000 euro)
Răspuns la discuția Echipamente de lucru!
Am uitat sa mentionez ca in momemtul in care am incheiat colaborarea am primit fisa de lichidare conform careia niciuna dintre parti nu are datorii catre cealalta. Mau mult, pe documentul curierului nu se mentioneaza marca, tipul si/sau modelul.
Am lucrat la o societate unde aveam salariul minim pe economie in contract si o (mare) parte "la negru". Patronul mi-a trimis un laptop prin curier (fara a semna niciun proces verbal ci doar AWB-ul curierului); din cauza neseriozitatii acestuia (nu mi-a dat salariul complet) am decis sa nu ii mai trimit laptopul. Acum am primit o notificare din partea firmei prin care ma someaza cu "aplicarea legii" in cazul in care nu ii predau laptopul. Mentionez ca pe AWB, la continutul pachetului, era trecut doar "leptop". Care-i legi ma supun si care ar fi masurile pe care ar putea sa le ia. Multumesc.