avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Activitate styl42

Activitate styl42

Bună seara, în 2008 am ajutat o persoană apropiată sa obțină un credit prin ipotecare locuinței. De ceva timp am semnale ca omul a rămas în urma cu plata ratelor. Banca nu a vrut să-mi dea relații, mai ales ca este în alta localitate.... Aș vrea să știu ce am de facut de aci înainte. Precizez ca nu pot suporta rata lunara, iar creditul este pe 23 de ani. Persoana ajutata nu-mi mai răspunde. Urmează executarea silita? Mulțumesc!
Buna ziua,sotia mea a decedat la cateva zile dupa ce a fost accidentata pe trecerea de pietoni.Vreau sa stiu pasii legali ce trebuie urmati de catre mine si fetele mele ,studente, de 23 si 21 ani.Politistul care se ocupa de caz mi s-a parut foarte retinut si nu ascund ca am fost cautat direct si indirect de asa zisii avocati chiar din momentul cand am depus sicriul la capela.De asemenea ma intereseaza criteriile dupa care imi aleg avocatul Multumesc!
Discuție sporuri
buna ziua,lucrez intr-un mediu toxic vapori mercur si vreau sa stiu daca beneficiez de sporuri. mai exista conditii speciale de munca? multumesc