avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Bună seara, în 2008 am ajutat o persoană apropiată sa obțină un credit prin ipotecare locuinței. De ceva timp am semnale ca omul a rămas în urma cu plata ratelor. Banca nu a vrut să-mi dea relații, mai ales ca este în alta localitate.... Aș vrea să știu ce am de facut de aci înainte. Precizez ca nu pot suporta rata lunara, iar creditul este pe 23 de ani. Persoana ajutata nu-mi mai răspunde. Urmează executarea silita? Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2020
styl42, utilizator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 21:04, 18 Mai 2020
da, garanția poate fi executată silit.
nu prea aveți ce face pentru a evita asta, câtă vreme v-ați angajat să răspundeți pentru debitor dacă acesta nu își îndeplinește obligațiile de plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita elena_ionela2000 elena_ionela2000 In 2008 am facut un Maxicredit in val.de 170.000 de eur.Avem ipoteca pe apartament si casa (doua locuinte in aceeasi curte,cu destinatie ,turism,).Sotul care ... (vezi toată discuția)
Poate fi executat un bun deja ipotecat ? mihai2454 mihai2454 Detin un bun achizitionat prin credit ipotecar. Daca un tert obtine un titlu executoriu pentru averea mea personala , poate sa execute acel bun care este deja ... (vezi toată discuția)
Insolventa micucatalin micucatalin buna seara am o intrbare la care va multumesc mult daca imi raspundeti.Ca si persoana fizica am ipotecat un imobil pentru o societate comerciala la care sunt ... (vezi toată discuția)