avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Activitate maflucky

Activitate maflucky

ANAF face Opozitie la o hotarare AGA din 29.07.2014 si zice ca ar fi fost publicata in Monitorul Oficial in data de 18.11.2014 ,iar pe data de 22.12.2012 inregistreaza cererea la Tribunal.
ANAF -ul face ograva eroare.
De ce zuc asta?
Am fost 3 asociati.iar dupa 3-4 luni de activitate ne-am certat si am hotarat sa mergem fiecare pe drumul lui.
Din firma asociatii mei au iesit pe rand,iar pe data de mai sus ,respectiv 29.07.2014 este hotararea AGA prin care iese din firma ultimul asociat.
In data de 30.09/2014 am hotarat majorarea capitalului social si atragerea in societate a unui asociat si numirea ca Administrator.
Pe17.10,2014 ies din firma si schimbarea sediului social.
Zilele trecute primesc un plic de la Curtea de Apel sa fac Intampinare pentru ca ANAF-ul a facut Cerere de Apel,dupa ce Tribunalul a respins Cererea de Opozitie.
In acest caz ce ar trebui facut?
Multumesc !
Am fost angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata la o firma de constructii,pana pe data de 23.12.2014.Pe perioada 1 Octombrie -23 Decembrie 2014 nu am primit niciun salariu ,deoarece directorul general m-a "omis" de la plata, fiindca asa a vrut el, ceilalti salariati fiind platiti mpentru munca prestata.
In aceasta situatie ce trebuie sa fac ca sa-mi recuperez drepturile salariale pentru munca prestata.