avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale OPOZITIE ANAF -CESIUNE PARTI SOCIALE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

OPOZITIE ANAF -CESIUNE PARTI SOCIALE

ANAF face Opozitie la o hotarare AGA din 29.07.2014 si zice ca ar fi fost publicata in Monitorul Oficial in data de 18.11.2014 ,iar pe data de 22.12.2012 inregistreaza cererea la Tribunal.
ANAF -ul face ograva eroare.
De ce zuc asta?
Am fost 3 asociati.iar dupa 3-4 luni de activitate ne-am certat si am hotarat sa mergem fiecare pe drumul lui.
Din firma asociatii mei au iesit pe rand,iar pe data de mai sus ,respectiv 29.07.2014 este hotararea AGA prin care iese din firma ultimul asociat.
In data de 30.09/2014 am hotarat majorarea capitalului social si atragerea in societate a unui asociat si numirea ca Administrator.
Pe17.10,2014 ies din firma si schimbarea sediului social.
Zilele trecute primesc un plic de la Curtea de Apel sa fac Intampinare pentru ca ANAF-ul a facut Cerere de Apel,dupa ce Tribunalul a respins Cererea de Opozitie.
In acest caz ce ar trebui facut?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 15:34, 2 Iunie 2015
Sa depuneti intampinare la apelul ANAF-ului si sa solicitati respingerea apelului si pastrarea sentintei Tribunalului si sa reiterati cele sustinute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozitie la cesiune parti sociale. ovidiuhanzu ovidiuhanzu Buna ziua ! In fapt este vorba despre cesionarea partilor sociale ale unui SRL, aceasta facandu-se in data de 25.06.2010, prin contract notarial si AGA ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale_acte obligatorii? nicoleta_85 nicoleta_85 la o cesiune de parti sociale este necesara si intocmirea unui [b]act aditional la actul constitutiv[/b]? in conditiile in care se face contract de cesiune, ... (vezi toată discuția)