avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate citaro

Activitate citaro

Buna ziua, ma numesc Sandu și locuiesc într-un bloc cu patru etaje și sase scări...de curând la scara noastră a fost reparata terasa...costurile reparației au fost suportate de toți locatarii blocului. A fost desfundata o țeava de scurgere a apei pluviale de pe scara noastră, dar costurile au fost împărțite doar pe cinci apartamente... acelea prin care trece țeava de scurgere pluviala; menționez ca suntem 15 apartamente pe scara și exista doua scurgeri de apa de pe terasa......întrebare : Este corect sa plătim doar 5 din 15 ?
Președintele spune ca nu poate sa-i pună și pe ceilalți deoarece țeava trece doar pe la noi prin apartamente....sa fiu mai concis (o țeava trece prin cinci apartamente de 3 camere decomandate)(cealaltă prin 5 apartamente comandate) și cei cu doua camere nu au conducta pluviala...
As dori un răspuns, va rog...
Cu respect
va multumesc
Buna ziua, as vrea sa stiu daca am procedat corect cand am apelat la o firma autorizata pentru sevicii complete (debransare RADET, cumparare si montare centrala pe gaz, executare instalatie de incalzire...apa calda si calorifere). Intreb acest lucru deoarece reprezentatul firmei a spus ca dupa ce executa lucrarea imi va da documentele ce trebuie depuse la asociatia de proprietari....Inainte de inceperea lucrarii nu trebuie sa am avizul scris al asociatiei ca este de acord sa imi montez alta sursa de incalzire ?