avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care este procedura legala pentru debransare de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care este procedura legala pentru debransare de la RADET ?

Buna ziua, as vrea sa stiu daca am procedat corect cand am apelat la o firma autorizata pentru sevicii complete (debransare RADET, cumparare si montare centrala pe gaz, executare instalatie de incalzire...apa calda si calorifere). Intreb acest lucru deoarece reprezentatul firmei a spus ca dupa ce executa lucrarea imi va da documentele ce trebuie depuse la asociatia de proprietari....Inainte de inceperea lucrarii nu trebuie sa am avizul scris al asociatiei ca este de acord sa imi montez alta sursa de incalzire ?
Cel mai recent răspuns: citaro , utilizator 20:52, 28 Mai 2012
Eu zic sa faceti invers pentru ca altfel s-ar putea sa intelegeti prea tarziu ca platiti caldura iarna chiar daca v-ati debransat.
Cititi in aceasta lege:
Legea 325/2006 serviciul public de furnizare a agentului termic (pentru deconectarea apartamentelor cititi Capitolul VI sectiunea 5, art.30 punctele 2, 4-6

[ link extern ]

Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
elga50, moderator
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme debransare radet EUV EUV Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat. In luna Octombrie 2014 am demarat procedurile de debransare de sistemul centralizat de incalzire. Lucrarea a fost ... (vezi toată discuția)
Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)
Calcul suprafata radianta la cei racordati in sitemul centralizat. tommari tommari Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca o persoana doreste montarea unei centrale electrice (intr-un bloc cu mai multe apartamente), este obligata sa ceara ... (vezi toată discuția)