avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate krisstian72

Activitate krisstian72

As mai vrea sa stiu daca se poate sa cer stramutarea dosarului intocmit pe baza plangerii penale legat de pensia de intretinere, din judetul in care domiciliaza ea, in orasul in care domiciliaza copilul impreuna cu mine...multumesc
Buna, va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la cele relatate mai sus. Fosta sotie, in declaratia ei la politie sustine ca mi-a dat 1500 euro din pensia alimentara pentru copil. Eu nu am cunostinte de asa ceva, am ramas mirat sa aud asta, spunea in acea declaratie ca i-a dat in prezenta martorilor. Este o mincinoasa notorie. Avand in vedere ca nu am primit aceasta suma, prin ce modalitate pot demonstra ca ea minte? Eu sunt dispus pentru orice sa demonstrez faptul ca nu este adevarat ceea ce sustine ea.
va multumesc foarte mult pentru raspuns
Va rog sa imi spuneti daca mai este valabil un contract de mana prin care am cumparat un apartament acum 10 ani. Apartamentul nu a fost intabulat in acest timp pe numele meu, ramanand pe vechiul proprietar, care acum l-a vandut altor persoane cu acte legale la notariat. mai pot sa imi cer drepturile?
In anul 2007 an inaintat o actiune de divort impotriva sotiei mele care munceste in Spania din anul 2003 si pana in prezent. In anul 2008 instanta mi-a Incredintat mie copilul, iar fosta sotie trebuia sa-mi plateasca pensia alimentara pt copil in valoare de 150 euro lunar. Acesta suma a fost stabilita de instanta si s-a luat dupa salariul minim pe economie din Spania deoarece nu stiu unde lucreaza fosta sotie si nici ce salar are acolo. Suntem in luna Mai 2012 si inca nu am primit pensia alimentara cuvenita copilului. Mentionez ca fosta sotie ii trimite copilului cate 100 de euro de ziua lui si de Craciun sub forma de cadouri spunandu-mi sa-i cumpar copilului ce isi doreste. Am depus o plangere penala in comuna de unde se afla domiciliul ei (al parintilor ei) ea fiind in spania de aproape 9 ani si as vrea sa va rog sa imi spuneti ce sanse am sa recuperez banii cuveniti fiului meu...va multumesc