avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate alexandrion7

Activitate alexandrion7

Am înţeles şi vă mulţumesc pentru răspunsuri însă mai am o singura întrebare.
Există o dată limită până când firma de asigurări poate să mă acţioneze în instanţă, după care nu ar mai avea dreptul să o facă, sau de exemplu şi peste 5 ani pot sa ma cheme în judecată?
Vă mulţumesc!
Cei 1000 lei reprezintă comisionul meu pentru încheierea poliţelor.
Cei doi asiguraţi cărora le-am încheiat poliţele au plătit doar 2 rate, care se făceau din 3 în 3 luni timp de 10 ani, după care nu au mai plătit.Contractul nefiind dus la bun sfârşit.
Toată perioada cât am lucrat la agenţie am avut doar 2 poliţe încheiate. Am uitat sa vă menţionez că este vorba de asigurări de viaţă.
Stimă!
Buna ziua,
Sunt student, am 22 ani şi am lucrat ca agent de asigurări în urmă cu 1 an, am încheiat 2 poliţe de asigurare, mi-am luat un comision de 1000 lei şi după 4 luni am plecat din sistem din cauză ca nu am mai făcut nici o asigurare. În urmă cu 1 lună am primit acasă un document prin care firma de asigurări îmi cere să restitui comisionul care l-am primit din cauza neplăţii primelor de asigurare.
Întrebările mele către dumneavoastră sunt: în cazul în care nu plătesc aceşti bani, ce ce risc îmi asum? se poate înainta vreun proces?
Vă mulţumesc!