avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Activitate emin3nt

Activitate emin3nt

Sotia mea a lucrat legal, ca educatoare inainte de a ramane gravida si acum beneficiaza de indemnizatia de crestere a copilului, dar ea mai are activitati independente, castiga bani ca freelancer din marketing online ( google adsense ) si vrem sa stim daca riscam sa pierdem aceasta indemnizatie din cauza acestor venituri independente
Am avut o colaborare cu o companie de afiliere , www.Profitshare.ro ( Ei se ocupa de promovarea eMag si alte firme ), am vandut produse la comision de pe platforma pusa de dispozitie de ei insa se pare ca am incalcat un termen al conditiilor de folosire ( o metoda de promovare neacceptata, punctul 4.K din regulament - [ link extern ] .
Ce vreau sa stiu eu e asta, in termenii si conditiile lor, la punctul 12.3 ( [ link extern ] , "
Este legal asa ceva? Sau este o clauza abuziva? Fiindca eu NU am RECUNOSCUT dreptul lor de a nu imi mai plati comisioanele registrate, eu am muncit pentru acei bani, pentru a le genera vanzari, am investit timp si bani ca sa trimit oameni pe siteul eMag si as vrea sa imi obtin recompensa pentru acest fapt, as vrea sa primesc comisioanele castigate fiindca nu a fost vorba de fraudarea acestora si doar de o metoda de promovare, am folosit un baner neacceptat de dansii si pe acest motiv ei refuza sa imi dea bani, nici macar aa obtinuti prin metode regulamentare.
Exista un program, un software folosit in strainatate, care nu este folosit de nimeni in Romania , si eu vreau sa preiau ideea, exista vreo metoda prin care pot inregistra aceasta metoda sau actiune de folosire a softwarelui in asa fel incat nimeni sa nu mai poata sa il foloseasca in Romania fara acordul meu? Nu stiu daca acest software este inregistrat si nici daca exista vreo conditie de folosire a lui, dar ideea este ca ceea ce face acest software, actiunea lui, este ceva extrem de inovator si as vrea sa aduc eu primul aceasta idee in Romania . Sa fiu distribuitorul unic al ideii, sau promotorul ei? Ma mai intereseaza daca pot inregistra si cuvintele sau frazele relationate cu ideea, de exemplu ca nimeni sa nu poata folosi aceste grupuri de cuvinte pentru a isi promova afacerea, pentru a promova aceasta idee , in cazul in care ideea nu poate fi inregistrata.
In anul 1998 am fost condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea de 8 ani,3 luni si 11 zile , plus alte pedepse mai minore care au fost contopite in pedeapsa aceasta. Data eliberarii a fost in noiembrie 2003, dupa fix 5 ani de la inceperea executarii in urma bunei purtarii si vreau sa aflu daca pot incepe reabilitarea judecatoreasca?. Normal articolul 175 ? zice ca se poate dupa ce au trecut 5 ani de la executarea pedepsei plus jumatate din ea, adica calculele mele imi spun ca din 2003 + 5 ani+ 4 ani si 52 aprox adica in Ianuarie anul acesta as putea face reabilitarea judecatoreasca. Nelamurirea mea este daca se considera perioada de 5 ani plus jumatate din pedeapsa de la data eliberarii din penintenciar sau de la data cand ar fi trebuit ( in teorie) sa se sfarseasca pedeapsa, adica Martie 2007 ? Multumesc