avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate crisadriana

Activitate crisadriana

Răspuns la discuția executor judecatoresc
Multumesc frumos
Răspuns la discuția executor judecatoresc
Multumesc
Inca o intrebare va rog; pt poprirea pensiei de intretinere in valoare de 10000 ron , cat m-ar costa onorariul executorului judecatoresc ?
Buna seara ! Imi recomnada cineva un executor judecatoresc in Galati ? Multumesc
Răspuns la discuția pensie de intretinere minori
Voi consulta un executor judecatoresc . Multumesc pt sfaturile utile, o seara buna !
Am facut mai multe plangeri la Parchet in 2010 si mi-a venit raspuns abia in 2012 ca tatal copiilor nu e de gasit , ca e plecat din tara . In ianuarie 2015 am facut din nou plangere si mi-au raspuns ca deoarece nu m-am prezentat in 2012 cand as fi fost chemata la Parchet ( in acea perioada eram cu copii in Italia) , s-a inchis dosarul si am pierdut pensia de intretinere . E posibil asa ceva ?
MUltumesc frumos . Toti avocatii cu care am discutat acest caz m-au trimis la Parchet caci spun ei , la Tribunal nu am ce face. Va rog spuneti-mi , unde pt gasi un executor judecatoresc ?
Lucreaza la negru in Italia ...cunosc doar numele orasului din pacate. Oricum este inregistrat in acel oras . Avem o un proces pt o locuinta pe care am castigat-o eu si sunt obligata sa-i dau jumatate din valoarea ei in termen de 3 luni. Multumesc
Buna! Sunt o mama cu doi copii minori care nu au primit de la divort din 2010 pensie de intretinere deoarece tatal lor e plecat in strainatate. La Parchet mi s-a spus ca nu se poate face nimic pt ca nu este in tara . Nu este o lege si pt parintii care sunt plecati si uita de existenta propriilor copii ? Va multumesc anticipat !