Buna! Sunt o mama cu doi copii minori care nu au primit de la divort din 2010 pensie de intretinere deoarece tatal lor e plecat in strainatate. La Parchet mi s-a spus ca nu se poate face nimic pt ca nu este in tara . Nu este o lege si pt parintii care sunt plecati si uita de existenta propriilor copii ? Va multumesc anticipat !
Lucreaza la negru in Italia ...cunosc doar numele orasului din pacate. Oricum este inregistrat in acel oras . Avem o un proces pt o locuinta pe care am castigat-o eu si sunt obligata sa-i dau jumatate din valoarea ei in termen de 3 luni. Multumesc
MUltumesc frumos . Toti avocatii cu care am discutat acest caz m-au trimis la Parchet caci spun ei , la Tribunal nu am ce face. Va rog spuneti-mi , unde pt gasi un executor judecatoresc ?
pai nu aveti ce face la tribunal
competent e executorul judecătoresc din circumscripţia curţii de apel unde se află domiciliul debitorului; Cautati pe internet, vb cu un executor in apropiere de domiciliul dvs, si daca nu e competent, va trimite la unul care este.
Ar trebui sa apelati la judecatorie pt a depune cerere de marire a pensiei dat fiind faptul ca cea stabilita e de acum 5 ani, daca nu e stabilita in procent, bineinteles. Hotararea o puteti pune in executare in strainatate prin ministerul justitiei.
cand ati depus plangere penala ? aveti un raspuns scris ( rezolutie) sau doar zace dosarul la politie sau parchet?
Pensie alimentara
marina7018
buna seara ma numesc marina si am un copil din prima casatorie care a ramas la mine pt. crestere si educare.
Fostul sot este plecat an italia si din 2010 luna ... (vezi toată discuția)