avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc

Buna seara ! Imi recomnada cineva un executor judecatoresc in Galati ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: crisadriana , utilizator 14:05, 15 Octombrie 2015
Lista executorilor judecatoresti este publicata pe judete
Multumesc
Inca o intrebare va rog; pt poprirea pensiei de intretinere in valoare de 10000 ron , cat m-ar costa onorariul executorului judecatoresc ?
Ultima modificare: Joi, 15 Octombrie 2015
gi-jane2, moderator
onorariul e de 10% plus cheltuielile de executare.. cred ca in total vreo 2000, insa tot de la debitor se vor retine in final.
Acum nu ii dati decat un avans pt cheltuiala, vedeti cat va cere.
Intre timp, mai strangeti banii de sulta ca din aia o sa retineti.

Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli executare silita VAYA VAYA In urma unei sentinte civile unde am cerut iesirea din indiviziune s-a stabilit ca eu sa platesc o sulta proprietarului minoritar. Imediat acesta a mers la ... (vezi toată discuția)
In ce baza retin pensie alimentara? Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Va rog, cine poate sa imi spuna in baza caror documente am voie ca angajator sa retin pensie alimentara? In special in situatia in care nu am primit o ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca AntoanelaC AntoanelaC Buna seara, Am primit o instiintare de plata de la un executor judecatoresc. Trebuia sa platesc o sulta si cheltuielile de executare. Am platit sulta imediat ... (vezi toată discuția)