Am in prezent aceasta situatie, adica in loc de 2560 mp.s-a gasit in urma masuratorilor facute de cel abilitat cu intocmirea documentatieie de intabulare, 2460 mp. Totul se rezolva prin semnarea unei declaratii date in fata notarului care va face actele notariale de v/c, prin care recunoasteti ca masuratorile s-au efectuat in fata dv.si acestea reprezinta realitatea. Luati legatura atat cu cel cu intabularea cat si cu notarul care cunoaste aceasta reglementare.
CNASS Gl.mi-a trimis o instiintare cu obligatii neplatite din ultimii cinci ani astfel:2744 lei obligatii restante la 31.03.2011 si 2575 lei majorari si penalitati.
Obligatiile s-au calculat la salariul minim pe economie.
Intrebari: Nu ar fi corect ca aceste obligatii sa fi fost facute cunoscut trimestrial si astfel puteau fi platite? Nu ar fi corect ca acestea sa se calculeze la veniturile impozabile declarate la fisc?Nu ar trebui oare ca cineva superior CNASS sa cunoasca modul dezastruos de munca al acestora? Oare se vrea sa dispara si cei care se chinuiesc sa mai faca ceva din care sa supravietuiasca?Ce sanse mai am
sa continui sa locuiesc aici alaturi de frati si parinti?