De curand am infiintat un cenaclu virtual care isi desfasoara activitatea doar in mediul online. Site-ul web unde se vor publica materialele nu are nici un fel de scop comercial si este oferit in mod gratuit tuturor celor care doresc sa devina membri. Domeniul a fost cumparat de catre o singura persoana care nu este inregistrata ca persoana fizica si nici nu are vreun ONG, societate etc. As vrea sa stiu daca respectivul cenaclu isi poate desfasura in continuare activitatea sau trebuie inregistrat / afiliat la vreo institutie anume.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns! Am incercat sa aflu mai multe si la Directia Vamala si de la Fisc, m-au plimbat de la unii la altii fara a reusi sa aflu ceva coerent de la ei.
Reprezint o companie medicala din Constanta care urmeaza sa faca un import de echipamente medicale si consumabile aferente din Rusia. Compania noastra a fost inregistrata si a primit un numar EORI si detine un certificat care atesta ca este neplatitoare de TVA. Echipamentele importate au toate avizele CE si certificate de conformitate. Ceea ce as dori sa stiu este daca la sosirea produselor in vama se va plati sau nu TVA? Daca se plateste exista posibilitatea de a fi recuperat?