avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Activitate mari47

Activitate mari47

Buna ziua, am si eu o intrebare.Cineva a cumparat in numele firmei mele anumite materiale pt constructia unei case, acum cateva zile am primit un telefon prin care eram informata ca am o datorie la o anumita firma de materiale de constructii .Am cerut sa vad factura , am verificat in contabilitate si nu am gasit nimic, dupa care mi-a mai trimis si un aviz de epediere cu numele unei persoane si cu adresa de livrare a materialelor.Doresc sa stiu cum pot determina aceasta persoana care s-a folosit de numele firmei mele pt a plati cele 2 facturri?
Buna ziua d.lor si d.nelor avocati, va rog din suflet ajutati-ma cu un raspuns. Copilul meu a plecat in Austria acum o luna, din data de 16 mai nu mi-a mai raspuns la telefon fapt pentru care am intrat in panica. Acum 2 zile am primit un telefon de la o prietena a lui spunandu-mi ca a fost prins in Austria. Am paralizat va dati seama ca nu stiam cum si de ce si pentru ce a fost prins. Dupa ce mi-am revenit mi-a spus ca a fost prins intr-un loc de distractie cu alti prieteni, ca ar fi furat din magazin, la copilul meu nu s-a gasit nimic dar este retinut si el . Ce sa inteleg?
Cei de la magazin si-au recuperat lucrurile si si-au retras plangerea, ce se poate intampla cu copilul meu, mentionez ca nu a mai avut probleme cu legea. De ce este retinut si acum .
Va rog din suflet sa imi raspundeti.
Multumesc anticipat,Iulia Apostolescu.