avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... retinere \"pentru furt,, in Austria
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

retinere "pentru furt,, in Austria

Buna ziua d.lor si d.nelor avocati, va rog din suflet ajutati-ma cu un raspuns. Copilul meu a plecat in Austria acum o luna, din data de 16 mai nu mi-a mai raspuns la telefon fapt pentru care am intrat in panica. Acum 2 zile am primit un telefon de la o prietena a lui spunandu-mi ca a fost prins in Austria. Am paralizat va dati seama ca nu stiam cum si de ce si pentru ce a fost prins. Dupa ce mi-am revenit mi-a spus ca a fost prins intr-un loc de distractie cu alti prieteni, ca ar fi furat din magazin, la copilul meu nu s-a gasit nimic dar este retinut si el . Ce sa inteleg?
Cei de la magazin si-au recuperat lucrurile si si-au retras plangerea, ce se poate intampla cu copilul meu, mentionez ca nu a mai avut probleme cu legea. De ce este retinut si acum .
Va rog din suflet sa imi raspundeti.
Multumesc anticipat,Iulia Apostolescu.
Probabil ca fiul dvs. nu a vrut sa anunte Consulatul român, altfel ati fi fost deja informata de catre MAE referitor la situatia fiului dvs.

Sunati la numarul de urgenta + 43-699-11726027 si informati consulatul de situatia fiului dvs. Ei se vor contacta autoritatile austriece si ii vor acorda fiului dvs. si colegilor lui asistenta consulara.

Datele de contact ale consulatului român din Viena sunt:
Adresă: Theresianumgasse 25, 1040 Wien
Telefon: + 43-1-505.23.81;
Robot: + 43-1-505.23.43;
Fax: + 43-1-503.64.60;
E-mail: consulara@ambrom.at

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente cristinabm cristinabm Buna ziua, sunt cetatean roman, domiciliul stabil in Romania, necasatorita, am un copil minor, cetatean roman, care poarta numele tatalui, cu care nu sunt ... (vezi toată discuția)
Drepturi in sanatate austria almette almette angajat in constructii austria ,a facut accident vascular cerebral ce drepturi are (vezi toată discuția)
Dreptul muncii international prietenoasa prietenoasa buna ziua stimati domni, am nevoie de consilierea dumneavoastra, am fost angajata in austria cu forme legale ca persoana fizica, asistent medical, ingrijire la ... (vezi toată discuția)